Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Různé > Ekonomická oblast > Finance - dotace

Finance - dotace



Vyvěšeno: 13. 3. 2023
Sejmuto:

 

 

Rok 2024

Spolufinancování neinvestičních nákladů souvisejících se zajišťováním základních činností při poskytování sociálních služeb v jednotlivých střediscích G-centra Tábor je v roce 2024 podpořeno z rozpočtu Jihočeského kraje formou neinvestiční dotace dle smlouvy SDO/OSOV/062/24. Tato dotace bude použita na pokrytí uznatelných osobních nákladů definovaných ve smlouvě.

 

Rok 2023

Spolufinancování neinvestičních nákladů souvisejících se zajišťováním základních činností při poskytování sociálních služeb ve středisku Domov se zvláštním režimem organizace G-centrum Tábor je v roce 2023 podpořeno z rozpočtu Jihočeského kraje formou neinvestiční dotace dle smlouvy SDO/OSOV/228/23. Tato dotace bude použita na pokrytí uznatelných provozních nákladů – na úhradu nákladů na energie v budově Domova se zvláštním režimem.

 

Spolufinancování neinvestičních nákladů souvisejících se zajišťováním základních činností při poskytování sociálních služeb v jednotlivých střediscích G-centra Tábor je v roce 2023 podpořeno z rozpočtu Jihočeského kraje formou neinvestiční dotace dle smlouvy SDO/OSOV/073/23. Tato dotace bude použita na pokrytí uznatelných osobních nákladů definovaných ve smlouvě.

 

Rok 2022

Spolufinancování neinvestičních nákladů souvisejících se zajišťováním základních činností při poskytování sociálních služeb ve středisku Domov pro seniory organizace G-centrum Tábor je v roce 2022 podpořeno z rozpočtu Jihočeského kraje formou neinvestiční dotace dle smlouvy SDO/OSOV/219/22. Tato dotace bude použita na pokrytí uznatelných provozních nákladů – na úhradu navýšených nákladů na el. energii v budově Domova seniorů.

 

Spolufinancování neinvestičních nákladů souvisejících se zajišťováním základních činností při poskytování sociálních služeb v jednotlivých střediscích G-centra Tábor je podpořeno z rozpočtu Jihočeského kraje formou neinvestiční dotace dle smlouvy SDO/OSOV/060/22 včetně dodatků. Tato dotace bude použita na pokrytí uznatelných osobních nákladu definovaných ve smlouvě a k částečnému pokrytí provozních nákladů na energie. 


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 3. 04. 2024 13:58